Nieuws

Steenwijker Ambelt en Voetelinkschool samen verder als 't Ravelijn


Laatst bijgewerkt op: 6 juli 2018 09:27.

De scholen voor speciaal onderwijs De Ambelt en Voetelinkschool in Steenwijk gaan per 1 augustus gezamenlijk verder als onderwijsexpertisecentrum 't Ravelijn. ,

,,De Ambelt en Voetelinkschool vonden elkaar al een tijdje leuk en een huwelijk kon niet uitblijven", aldus Ravelijn-directeur Connie Kok.

Kok zelf was maandag voor even bijzonder ambtenaar om de samenvoeging op ludieke wijze te vieren met een huwelijksvoltrekking tussen mevrouw Ambelt en meneer Voetelinkschool. ,,Samen kan het alleen maar beter worden."

De Ambelt voor speciaal onderwijs en de Burgemeester Voetelinkschool voor speciaal basisonderwijs zijn al enkele jaren samen gehuisvest in 't Ravelijn in de wijk Woldmeenthe. De doelgroep van beide scholen kent veel overlappingen, aldus directeur Kok. ,,Met de samensmelting worden de voorzieningen voor de leerlingen nog verder versterkt."

’t Ravelijn heeft in de Stichting Samenlevingsscholen een nieuw bestuur. Hierin zijn Steenwijkerlands openbare (Op Kop) en christelijke (Accrete) onderwijsstichtingen vertegenwoordigd.

Lees hier het volledige bericht:

https://www.destentor.nl/steenwijkerland/steenwijk...~aa35dbe8/?utm_source=email&utm_medium=sendafriend&utm_campaign=socialsharing_web


Accrete biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!