Vacature pedagogisch medewerker Kindcentrum De Schutsluis

Accrete biedt christelijk opvang en onderwijs op 16 locaties in Noordwest Overijssel. Ieder kind, van 0 tot 13 jaar, is van harte welkom!

We bieden kinderopvang van hoge kwaliteit. Voor ons betekent dit dat we uitgaan van de behoefte van het individuele kind en goed samenwerken met ouders en collega's van het onderwijs. Als 1 team hebben we 1 taak: kinderen van 0 tot 13 jaar inspireren en begeleiden bij hun groei, vorming en ontwikkeling. Dat doen we vanuit een leerrijke en liefdevolle omgeving.

Voor kindcentrum De Schutsluis in Blokzijl zijn we op zoek naar een enthousiaste betrokken PEDAGOGISCH MEDEWERKER!
Op De Schutsluis zijn we gewend om veel met elkaar samen te werken, onderwijs en kinderopvang werkt hier veel samen. We bieden kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang tot 12 jaar. Samen met je collega's van het onderwijs zet je je minimaal 20 uur per week in om ieder kind een kansrijke start te bieden en onderhoud je deze band op de buitenschoolse opvang. We vinden het belangrijk dat jij oog hebt voor de verschillende ontwikkelingsfasen van een kind en dat je weet dat jij het verschil maakt voor zijn of haar ontwikkeling!

Profiel pedagogisch medewerker:

Jij bent een gedreven pedagogisch medewerker die de kinderen verzorgt, motiveert en boeit. Je bent creatief en slagvaardig en in staat om een veilige omgeving te creƫren. Je bent flexibel, kan goed relativeren, je hebt humor en je werkt graag nauw samen met collega's, ouders en opvoeders.
Je hebt een afgeronde MBO-opleiding (niveau 4) of je bent bereid deze te halen. Je hebt een eigen, christelijke identiteit welke past bij de wijze waarop Accrete haar identiteit uit wil dragen: liefdevol, doelgericht en met lef.

Aanbod:

  • Een contract van minimaal 16 of 20 uur per week bij goed functioneren een vast contract;
  • Collegiaal team en goede begeleiding;
  • Goed salaris conform cao-kinderopvang;
  • Mogelijkheid tot volgen van cursussen;
  • Bijscholing mogelijk van mbo niveau 3 naar niveau 4

Interesse?

Graag je c.v. met motivatie mailen naar Henriette Eenkhoorn, locatiemanager Kindcentrum De Schutsluis, henrietteeenkhoorn@accrete.nl
Voor vragen of meer informatie kun je telefonisch contact met haar opnemen: 06 - 22 50 97 88.

Accrete biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!