Leerkrachten Kindcentrum Het Kompas Vollenhove

Christelijk Kindcentrum Het Kompas in Vollenhove biedt onderwijs en opvang onder één dak aan kinderen tussen de 0 en 13 jaar. Een passend aanbod en doorgaande leerlijnen typeren ons onderwijs en kinderopvang. Met een veelzijdig en hardwerkend team hebben we oog voor het individuele kind. Kinderen leren en groeien in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Er is een prachtig cultuurprogramma samengesteld, we werken met de basisprincipes van de Kanjertraining en de leerlingenraad denkt actief met ons mee. Zo willen we elk kind tot persoonlijke ontwikkeling en groei brengen in een sfeer van veiligheid en wederzijds vertrouwen. Onze slogan luidt: ‘kleurrijk & richtinggevend!’.

Per januari 2022 hebben we plaats voor nieuwe collega's:

  • Leerkracht groep 7/8 (wtf 0,6)
  • Tijdelijke leerkracht (jan. 2022 t/m juli 2022) peuter/ kleutergroep i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof (wtf 0,6 - 0,8)

Profiel:
Jij bent een gedreven (beginnende) leerkracht die de leerlingen uitdaagt, motiveert en boeit. Je bent creatief en didactisch sterk en in staat om een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren. Je kan goed relativeren en je hebt humor. Uiteraard heb je een afgeronde PABO-opleiding. Je hebt een eigen, christelijke identiteit welke past bij de wijze waarop Accrete haar identiteit uit wil dragen: liefdevol, doelgericht en met lef. Verder zijn begrippen als positief-kritisch, leergierig, humor, zelfreflectie en professionaliteit jou niet vreemd.

Wij bieden:

  • Aanstelling van wtf. 0,6 - 0,8, bij gebleken geschiktheid kans op vast dienstverband;
  • Werkdagen in overleg;
  • Coaching binnen de school en binnen Accrete voor (startende) leerkrachten;
  • Een enthousiast en gemotiveerd team;
  • Salariëring conform CAO-PO.

Interesse?
Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan komen wij graag met je in contact.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Truus Biemond, directeur van Kindcentrum Het Kompas (Tel: 06-40 08 22 84) of kijk op de website.
Sollicitatiebrief met motivatie en CV graag mailen naar werken@accrete.nl o.v.v. vacature leerkracht KC Het Kompas Vollenhove.

Accrete biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!