Leerkracht Unit onderbouw Kindcentrum De Schutsluis

We bieden christelijke opvang en onderwijs onder hetzelfde dak. Onze opdracht is alle kinderen tot ontwikkeling en persoonlijke groei te brengen. We doen dit door uit te gaan van het eigen tempo en niveau van de kinderen. Dit kan alleen wanneer je kinderen echt kent, omdat we veel kinderen al kennen vanaf hun eerste levensjaar kunnen we goed inspelen op de talenten van ieder kind.

Wil jij ons team versterken in de continue zoektocht naar onderwijsontwikkeling en -vernieuwing?
Per mei 2020 hebben we plaats voor een:

Enthousiaste leerkracht voor unit 1 t/m 4 (wtf 0,4)

In het kader van gepersonaliseerd en ontdekkend leren zijn de groepen 5 t/m 8 samengevoegd tot 1 groep.
Kijk jij met een frisse blik tegen onderwijs aan? Zie jij het werken met leerlijnen zitten? En doe je dit graag samen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel:
Jij bent een gedreven (beginnende) leerkracht die de leerlingen uitdaagt, motiveert en boeit. Je bent creatief en didactisch sterk en in staat om een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren, ook in pittige groepen. Je hebt een sterk klassenmanagement, kan goed relativeren en je hebt humor. Uiteraard heb je een afgeronde PABO-opleiding. Je hebt een eigen, christelijke identiteit welke past bij de wijze waarop Accrete haar identiteit uit wil dragen: liefdevol, doelgericht en met lef. Verder zijn begrippen als positief-kritisch, leergierig, humor, zelfreflectie, flexibiliteit, ICT en professionaliteit jou niet vreemd.

Wij bieden:

  • Coaching binnen de school en binnen Accrete voor startende leerkrachten
  • Een enthousiast en gemotiveerd team
  • Salariëring conform CAO-PO

Interesse?
Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan komen wij graag met je in contact. Voor meer informatie neem je contact op met Peter Timmer (dir.), Tel: 06-10355782/ website kindcentrum De Schutsluis.
Je sollicitatiebrief met motivatie en CV graag zo spoedig mogelijk mailen naar werken@accrete.nl t.a.v. Ankie Redder (hfd. P&O).

Accrete biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!