Leerkracht unit bovenbouw Kindcentrum De Wiedewereld

Christelijk Kindcentrum de Wiedewereld biedt onderwijs en opvang voor kinderen van 2 tot 13 jaar.
Ons ideaal is dat een kind zich op zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau kan ontwikkelen én "eigenaar” is van zijn eigen ontwikkelingsproces. Natuurlijk is hierbij het streven dat de kinderen minimaal de kerndoelen voor de verschillende vakken behalen.
Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de kinderen goed worden voorbereid op de maatschappij van morgen. Burgerschapsvorming neemt daarom een belangrijke plek in ons onderwijsaanbod in.

Wil jij ons onderwijsteam voor de bovenbouw versterken in de continue zoektocht naar onderwijsontwikkeling?
Vanaf maart 2020 hebben wij plaats voor een:
Enthousiaste leerkracht voor unit 5 t/m 8 (wtf 0,825)

Kijk jij met een frisse blik tegen onderwijs aan? Zie jij het werken met leerlijnen zitten? En doe je dit graag samen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel:
Jij bent een gedreven (beginnende) leerkracht die de leerlingen uitdaagt, motiveert en boeit. Je bent creatief en didactisch sterk en in staat om een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren. Je kan goed relativeren en je hebt humor. Uiteraard heb je een afgeronde PABO-opleiding. Je hebt een eigen, christelijke identiteit welke past bij de wijze waarop Accrete haar identiteit uit wil dragen: liefdevol, doelgericht en met lef. Verder zijn begrippen als positief-kritisch, leergierig, humor, zelfreflectie, flexibiliteit, ICT en professionaliteit jou niet vreemd.

Wij bieden:

  • Een tijdelijk contract van 0,825 WTF, bij gebleken geschiktheid kans op een vaste aanstelling binnen Accrete;
  • Coaching binnen de school en binnen Accrete voor startende leerkrachten
  • Een enthousiast en gemotiveerd team
  • Salariëring conform CAO-PO

Interesse?
Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan komen wij graag met je in contact. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nelleke Ykema (dir.), tel: 06-23863850.
Je sollicitatiebrief met motivatie en CV per mail graag zo spoedig mogelijk mailen naar werken@accrete.nl t.a.v. Ankie Redder (hfd. P&O).

Accrete biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!