Pedagogisch medewerkers gezocht!

Pedagogisch medewerker Kindcentrum Het Kompas Steenwijk

Kindcentrum Het Kompas biedt christelijk onderwijs en opvang. Ieder kind, van 2 tot 13 jaar, is van harte welkom!
We bieden onderwijs en kinderopvang van goede kwaliteit. Voor ons betekent dit dat we uitgaan van het niveau en de behoefte van het individuele kind.
Het Kompas is voornemens om op korte termijn een nieuwe buitenschoolse opvang te starten. Jij als enthousiaste pedagogisch medewerker wordt het gezicht en de initiator van deze nieuwe voor- en naschoolse opvang. Je werkt op de groep en krijgt administratieve ondersteuning van de locatiemanager.

Profiel:
Jij bent een gedreven pedagogisch medewerker die de kinderen verzorgt, motiveert en boeit. Je bent creatief en slagvaardig en in staat om een veilige omgeving te creƫren. Je bent flexibel, kan goed relativeren en je hebt humor.
Je hebt een afgeronde MBO-opleiding (niveau 4) of je bent bereid deze te halen. Je hebt een eigen, christelijke identiteit welke past bij de wijze waarop Accrete haar identiteit uit wil dragen: liefdevol, doelgericht en met lef.

Aanbod:

  • Minimaal 16 uur per week met kans op uitbreiding
  • Collegiaal team en goede begeleiding.
  • Salaris conform cao-kinderopvang.
  • Mogelijkheid tot volgen van cursussen of eventuele bijscholing van mbo niveau 3 naar niveau 4.

Interesse?
Graag je c.v. met motivatie mailen naar Esther Muis, rayonmanager kinderopvang, esthermuis@accrete.nl De sollicitatiegesprekken staan gepland op 17 februari 2020.
Voor vragen of meer informatie kun je telefonisch contact met haar opnemen: 06 - 20 00 24 89.

Accrete biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!