Unitregisseur kinderopvang

We bieden basisonderwijs en kinderopvang van goede kwaliteit. Voor ons betekent dit dat we van jongs af aan uitgaan van het niveau en de behoefte van het individuele kind.
Naast de kinderen wordt er ook geïnvesteerd in iedere medewerker om te groeien in professionaliteit. Onze medewerkers zijn de identiteitsdragers van de organisatie, samen maken we dagelijks zichtbaar waar Accrete voor staat.

Samen op ontdekkingsreis op Kindcentrum Bernhard!
Je grenzen verleggen en groeien in een veilige en leerrijke omgeving: dat is wat we doen op Christelijk Kindcentrum Bernhard in Steenwijk.
Ons uitgangspunt is dat je van jongs af aan en je leven lang leert, dat kinderen veel van elkaar leren en dat je je kan ontwikkelen in eigen tempo. Kinderen van verschillende leeftijden zitten daarom samen in dezelfde groep. Wij noemen dit een unit. Deze unit wordt ‘geregisseerd’ door een ‘unitregisseur’. De unitregisseur werkt nauw samen met de regisseurs van unit 3-8 en 8-12 jaar.
Dagelijks maken 200 kinderen tussen 6.30 en 19.30 uur gebruik van ons aanbod kinderopvang en basisonderwijs.

Voor de unit van 0 - 3 jaar en de buitenschoolse opvang zijn we op zoek naar een
unitregisseur kinderopvang voor 3 of 4 dagen per week.

Onze wensen:

  • Je bent een gedreven iemand die gemakkelijk in staat is om verbinding te leggen.
  • Je bent creatief en slagvaardig en in staat om een veilige omgeving te creëren.
  • Je bent flexibel, kan goed relativeren en je hebt humor.
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding met overeenkomstig werk- en denkniveau, je hebt kennis van de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar.
  • Je bent, in nauwe samenwerking met je collega’s, in staat om zorg bij kinderen te signaleren en je kunt hierop adequaat handelen door de juiste instanties te benaderen (bijvoorbeeld centrum jeugd en gezin en consultatiebureau).
  • Je verzorgt, samen met de unitregisseurs 3-8 jaar en 8-13 jaar, de interne begeleiding van de kinderen.
  • Je neemt je eigen, christelijke identiteit mee welke past bij de wijze waarop Accrete haar identiteit uit wil dragen: liefdevol, doelgericht en met lef.

Ons aanbod:

  • Een innovatieve, creatieve en dynamische werkomgeving waarbij gebouwd wordt aan een integraal kindcentrum die een nieuwe weg in slaat.
  • Een salaris conform cao-kinderopvang waarbij ervaring en competenties zeker worden meegeteld. Bij gebleken geschiktheid wordt het jaarcontract omgezet in een vaste aanstelling.
  • Een zelfstandige functie waar meedenken en initiëren wordt gewaardeerd en verwacht.

Interesse?
Mail je c.v. met motivatie uiterlijk 12 juni 2019 naar werken@accrete.nl
Voor vragen of meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Corine Pieffers, directeur van Kindcentrum Bernhard.
Tel: 06-30870200. De gesprekken vinden plaats op woensdag 19 juni 2019.

Accrete biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!