Leerkracht Kindcentrum Willem Alexander in Steenwijk

Kindcentrum Willem Alexander in Steenwijk biedt christelijk basisonderwijs en kinderopvang voor kinderen van 2 tot 13 jaar.
Onze populatie is gevarieerd en daar zijn we trots op: ieder kind is welkom! Als team staan we elke dag klaar om samen met de kinderen aan de slag te gaan met ieders mogelijkheden, om zo samen met elk kind een topprestatie te bereiken.

Wij zoeken voor Kindcentrum Willem Alexander een:
Leerkracht (0,8 – 1,0 fte)
‘Ondernemend en betrokken'

Functieomschrijving

Als leerkracht in de bovenbouw van onze school bouw je verder aan goed onderwijs. Je werkt samen met een professioneel team en samen ontwikkel je het gepersonaliseerde onderwijs verder zodat alle kinderen kunnen leren op hun eigen niveau en in hun eigen tempo.
Profiel:
Jij bent een gedreven leerkracht die de leerlingen uitdaagt, motiveert en boeit. Je bent creatief en didactisch sterk en in staat om een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren, ook in pittige groepen. Je hebt een sterk klassenmanagement, kan goed relativeren en je hebt humor. Uiteraard heb je een afgeronde PABO-opleiding. Je hebt een eigen, christelijke identiteit welke past bij de wijze waarop Accrete haar identiteit uit wil dragen: liefdevol, doelgericht en met lef. Verder zijn begrippen als positief-kritisch, leergierig, humor, zelfreflectie, flexibiliteit en professionaliteit jou niet vreemd.

Wij bieden:

  • Een tijdelijk contract van 0,8-1,0, bij gebleken geschiktheid kans op een vaste aanstelling;
  • Coaching binnen de school en binnen Accrete voor startende leerkrachten;
  • Een enthousiast en gemotiveerd team;
  • Salariëring conform CAO-PO.

Solliciteren:
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ankie Redder (hfd. personeelszaken)/ 06-10 57 95 07.
Bij interesse graag een gemotiveerde brief met c.v. per mail sturen naar werken@accrete.nl t.a.v. Ankie Redder.

Accrete biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!