Kom naar de kledingbeurs van kindcentrum Johan Friso en shop met een goed gevoel!

Op 21 juni organiseert kindcentrum Johan Friso een unieke kledingbeurs in samenwerking met stichting Cambiar. Tijdens de beurs vind je mooiste tweedehands en nieuwe baby-, peuter-, kleuter-, kinder- en zwangerschapskleding tegen betaalbare prijzen. Er is ook de mogelijkheid om je kleren te vérkopen.


Waarom deze kledingbeurs niet te missen is!

Mis deze kans niet om je garderobe voor de kinderen op te frissen en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu door tweedehands kleding te kopen. Help tegelijkertijd ook mee om stichting Cambiar te ondersteunen en maak een verschil. Breng vrienden en familie mee en maak er een gezellige middag van.

Over Stichting Cambiar

De opbrengsten gaan deels naar Stichting Cambiar. Zij zet zich samen met jullie hulp in voor het Ezra kinderdagverblijf en peuterschool in Paramaribo. Stichting Cambiar wil met jullie hulp Audrey (oprichtster) van het Ezra kinderdagverblijf en peuterschool alle mogelijkheden bieden om haar project tot een groot succes te maken en levens te veranderen.

Details van de kledingbeurs
De beurs vindt op vrijdagmiddag 21 juni plaats van 14:00-17:00 uur op kindcentrum Johan Friso aan de Schaepmanstraat 5 in Steenwijk. De toegang is gratis.

Wil je ook kleding verkopen op de beurs? 
Dat kan. Stuur een e-mail naar margreetkragt@accrete.nl. Margreet is teamleider kinderopvang van Kindcentrum Johan Friso. U krijgt dan verdere uitleg via de e-mail. Verdeling opbrengsten zijn 30/70 (30% voor stichting Cambiar en 70% voor de verkoper). Stichting Cambiar is een goed doel. Meer informatie op www.stichtingcambiar.com