Open huis Kindcentrum Bernhard woensdag 3 juli

Het team van kindcentrum Bernhard nodigt u graag uit om met eigen ogen ons verbouwde kindcentrum te bekijken. Wij bieden in onze moderne ruimtes eigentijdse opvang en onderwijs aan waarin de kinderen onderzoekend en ontdekkend kunnen leren. Wij maken gebruik van natuurlijke materialen, deze zult u overal terugvinden in zowel opvang als onderwijs en zijn ook verweven met de inrichting van de ruimtes. Wij leggen tijdens het open huis graag uit wat dit voor uw kind betekent. Mocht u op zoek zijn naar een fijne plek voor uw kinderen, binnen de kinderopvang en het onderwijs hebben wij ruimte voor nieuwe kinderen!

Innovatieve visie op opvang en onderwijs

De kinderen van nu moeten zich staande weten te houden in een maatschappij die snel verandert. Wij vinden daarbij persoonlijke aandacht van groot belang. De kinderopvang is dan ook een warme en huiselijke omgeving geworden. Vanuit een doorgaande leerlijn bieden wij kinderen van 0 tot 13 jaar een stevige basis voor de toekomst met alle mogelijke vormen van opvang en onderwijs.

Vergroening plein
Op dit moment zijn wij bezig met een volledige vernieuwing van het plein. Vanuit onze visie gaan we het plein overal 'vergroenen' waarbij ook buiten overal boeiende en uitdagende hoeken zijn. Er is al een groentetuin gerealiseerd die mede door de kinderen wordt onderhouden.

Workshop ‘Sporen maken' tijdens open huis
Tijdens ons open huis kunt u tussen 09.00-12.00 uur binnenlopen en kunt u naast een rondleiding ook meedoen met uw kind aan de workshop ‘Sporen maken’. Komt u ook langs? Aanmelding is niet nodig, maar mag natuurlijk wel via kindcentrumbernhard@accrete.nl