Open Huis op vernieuwd Kindcentrum de Ark!

Op 4 april aanstaande van 16.30 tot 18.30 uur houden we een Open huis op de Burgemeester Kuiperslaan 17 in Oldemarkt. Deze middag zal er, naast ons gebruikelijke speelmateriaal, een springkussen aanwezig zijn voor de kinderen. We nodigen iedereen uit die een kijkje wil komen nemen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd!

De afgelopen tijd is er veel werk verzet binnen Kindcentrum de Ark. Wij zijn trots op het resultaat dat met hulp van ouders, kinderen en het team is gerealiseerd en dat laten we graag zien. We hebben speciaal een prijsvraag deze middag. Er zijn prijzen beschikbaar gesteld door DA Drogisterij & Parfumerie Margo, Plus Marcel en Thirza Koetsier en Camping en Landwinkel Waterbuffelfarm in Oldemarkt waarvoor onze hartelijke dank.

Afgelopen weken zijn de kinderen van het Kindcentrum ook druk geweest met een plantenverkoop. De winst van deze opbrengst zal deels  gaan naar World Vision, zij kunnen zo de meest kwetsbare kinderen op de wereld schoolpakketten aanbieden. Het andere deel van de opbrengst wordt besteed aan een muziekinstallatie zodat we Kindcentrum breed openingen en vieringen gezamenlijk kunnen organiseren.

Van harte welkom!

Wilt u meer weten over de Ark of wilt u uw kind aanmelden voor onze kinderopvang, basisschool of BSO? Dat kan natuurlijk. Meer informatie vindt u op deze website of kom gezellig langs op 4 april van 16.30 uur tot 18.30 uur.