Open dag Kindcentrum De Wiedewereld

Kindcentrum De Wiedewereld in Sint Jansklooster houdt donderdag 28 maart 2024 van 08.00 uur tot 17.00 uur een open dag. Bent u voor uw kind(eren) op zoek naar een fijne plek waar ze spelenderwijs onderzoeken en ontdekken? Kom dan, eventueel samen met uw kind, De Wiedewereld bekijken. Proef de sfeer in ons modern en sfeervol kindcentrum, gelegen in de kern van Sint Jansklooster. 

Samen leren leren, samen leren leven!

Kindcentrum De Wiedewereld biedt christelijk basisonderwijs en kinderopvang onder één dak. Ieder kind van 2-13 jaar is van harte welkom; dagelijks van 6.30 tot 19.00 uur! Onze missie daarbij is: ‘Samen leren leren, samen leren leven’. Vanuit onze christelijke visie stimuleren we kinderen om positief in het leven te staan, respect voor elkaar te hebben en oprecht naar elkaar te luisteren. Maar ook om zorg te dragen voor jezelf, elkaar en onze mooie omgeving.

We staan klaar om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. Koffie/thee en wat lekkers staat klaar. U hoeft zich niet aan te melden maar dat mag natuurlijk wel via kindcentrumwiedewereld@accrete.nl

Graag tot ziens op onze open dag!