Mededeling Raad van Toezicht – benoeming Tjerk Deuzeman

De raad van toezicht van Stichting PCO Accrete en Stichting voor Protestants Christelijke Kinderopvang Accrete heeft per 1 oktober 2023 de heer Tjerk Deuzeman benoemd tot bestuurder ad interim.

Tjerk Deuzeman is een ervaren bestuurder met ruime ervaring binnen de complexe omgeving van kinderopvang en onderwijs. Zo was hij onder andere als bestuurder werkzaam bij PCO Gelderse Vallei en De Veluwse Onderwijsgroep. Daarnaast is hij eigenaar van een consultancybureau voor advies aan bestuurders in het onderwijs. Tjerk heeft grote kennis op het gebied van kwaliteitsvraagstukken, strategische beleidsvorming en toekomstbestendig ondernemen.

Wij ervaren in Tjerk een communicatief sterke, verbindende bestuurder, met oog voor de belangen van het kind, mens en samenleving. De komende maanden zal Tjerk in toenemende mate aanwezig zijn binnen Accrete.

De raad van toezicht spreekt haar vertrouwen uit in de samenwerking met Tjerk Deuzeman en verwacht dat hij een positieve bijdrage kan leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Accrete.

Namens de raad van toezicht,

Marijn Rohaan-Bisperink
Renze de Groot
Marjolijn Wallinga