Werk & stage

Werken bij Accrete

Bij Accrete werken we met ervaren, deskundige en betrokken medewerkers. Onze medewerkers zijn de identiteitsdragers van de organisatie, zij maken dagelijks in hun ‘handel en wandel’ zichtbaar waar wij voor gaan en waar wij voor staan.

De komende jaren gaat er veel veranderen in de wijze waarop onderwijs wordt aangeboden. Door de invoer van gepersonaliseerd onderwijs verandert de rol van de leerkracht, hij/zij zal op een andere manier het onderwijsproces aansturen en de bestaande verhoudingen van taken verschuiven. Wij creëren omstandigheden waarin medewerkers optimaal tot groei en bloei kunnen komen en bieden daarom instrumentarium en begeleiding voor de medewerker om op het eigen functioneren te reflecteren en persoonlijke ontwikkeling inzichtelijk te maken. Jaarlijks zijn we daarom met elkaar in gesprek over de vraag: wat drijft jou in je werk? Waarom doe je de dingen die je doet? Hoe kom jij het beste tot je recht en wat heb je daarvoor van ons nodig?

Actuele vacatures:

Open sollicitatie
Wij zijn constant op zoek naar invalkrachten voor het onderwijs en naar invallers voor de kinderopvang. Startende leerkrachten en pedagogisch werkers krijgen bij ons de gelegenheid om ervaring op te doen. Interesse? Mail ( secretariaat@accrete.nl) dan een open sollicitatie naar mevr. A. Redder (Sr. Beleidsadviseur P&O).

Op zoek naar een stageplek in het onderwijs of de kinderopvang?
Wij zijn voortdurend opzoek naar talentvolle studenten. Bekijk snel wat wij je te bieden hebben.

Accrete biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!