Werk & stage

Kleine gebaren, grote impact! Zet jouw kracht in voor hun toekomst!

Met kleine gebaren, grote impact creëren. Als leerkracht of pedagogisch medewerker bij Accrete ervaar je iedere dag hoe betekenisvol het werken met kinderen van 0 tot 13 jaar is.
Welke positieve invloed je hebt op de dokters, tuinmannen, ministers, bloemenverkopers, secretaresses en wetenschappers van de toekomst. Met aandacht voor ieders unieke talenten en behoeften. En met aandacht voor die van jouzelf. Creëer impact bij Accrete als leerkracht of pedagogisch medewerker!

KLIK OP ONDERSTAANDE AFBEELDING VOOR ONZE NIEUWE VACATURESITE!

Werken bij Accrete

Stage lopen?

Binnen Accrete kun je stage lopen op verschillende basisscholen. Concreet betekent dit dat veel van onze PABO studenten werken en leren op onze kindcentra. Wij verwachten veel van elkaar te kunnen leren, nieuwe inzichten en frisse blikken, maar ook door onderzoeken die zij kunnen doen op verschillende leergebieden. Daarnaast garanderen we op deze manier natuurlijke instroom, met nieuwe christelijke leerkrachten die goed aansluiten bij de opdracht en cultuur van Accrete. Interesse? Mail ( secretariaat@accrete.nl) dan een open sollicitatie naar Ankie Redder (Hoofd personeelszaken).
We werken veel samen met ander scholen middels Scope, Scope is een samenwerkingsverband van 16 scholenclusters en de Educatieve Academie van Hogeschool Viaa. Binnen Scope leiden we leerkrachten op tot zelfbewuste professionals, toegerust voor het onderwijs van de toekomst. Dat doen we in een setting van 'werkplekleren'. Voor meer informatie over Scope kijk je op de website van Scope

Stages in de kinderopvang

Volg je een opleiding voor sociaal pedagogisch werk op MBO-niveau of een opleiding pedagogisch management kinderopvang op hbo-niveau? Dan kun je bij ons stage lopen! Bel of mail voor meer informatie: 038-3865479/ secretariaat@accrete.nl

Accrete biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!