Nieuws

Accrete viert 20 jarig jubileum met muziek en dans!


Laatst bijgewerkt op: 2 september 2021 12:10.

Deze week hebben alle kindcentra bezoek gehad van de karavaan van Accrete. Accrete bestaat inmiddels alweer 20. Voorheen droeg het de naam ‘vereniging voor protestants christelijk onderwijs Noordwest Overijssel’.

Accrete viert 20-jarig jubileum met muziek en dans!
Van maandag tot en met woensdag reed deze feestende karavaan, bestaande uit Kinderdj Blijwin en 2 Accrete bussen langs alle kindcentra in zowel Steenwijkerland als Zwartewaterland. Zowel de kinderen van de opvang als school werden getrakteerd op een kort dansfeestje op het plein met een echte kinder-DJ, dit betekent veel bewegen en zingen. Het idee is geheel in het kader van de expeditie van Accrete. Alle kinderen, pedagogisch medewerkers en leerkrachten zijn samen op reis om kinderen in hun eigen tempo en eigen niveau te laten ontwikkelen.

De komende jaren wordt er bij Accrete verder inhoud gegeven aan het integrale kindcentra waar niet het systeem leidend is maar de ontwikkeling van jouw kind.

Door het creƫren van een rijke leeromgeving, waaronder het aanbod van veel muziek en bewegen, daag je kinderen uit om op ontdekkingsreis te gaan. Omdat ieder kind anders is, is iedere route ook weer anders. Door dit bezoekje werd weer duidelijk hoe heerlijk kinderen het vinden om samen veel te zingen en te dansen.

Accrete biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!