Gratis muziek op schoot lessen

In het voorjaar van 2024 kan uw baby of dreumes genieten van heuse muzieklessen op kindcentrum Johan Friso. Onze vakspecialist en muziekdocent Marian Bijkerk-Hofman is namelijk ook docent in opleiding bij Muziek op Schoot.

Muziekwijs, de motor achter Muziek op Schoot zegt hier zelf over: "Voor het jonge kind dragen de Muziek op Schoot cursussen bij aan de algehele ontwikkeling. Het is waardevol voor zowel de ouder als het kind en versterkt de onderlinge band. Deze cursussen zijn geschikt voor baby's, dreumesen, peuters en hun ouder/verzorger.Tevens is deze cursus te volgen door opa en oma met hun kleinkind".

Kindcentrum Johan Friso eerste en enige in Steenwijkerland!

Bij Kindcentrum Johan Friso geloven we dat ieder kind even knap en waardevol is, een geliefd kind van God. Daarom laten we ons inspireren door de principes de ‘Meervoudige intelligentie’. De een is rekenknap, de ander beweegknap en weer iemand anders is muziekknap. Deze nieuwe lessen passen perfect bij ons kindcentrum. Bekijk hieronder onze flyers voor meer informatie. 

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar mariannebijkerkhofman@accrete.nl [met jouw naam, naam van je kind en leeftijd van je kind). Bij de lessen mag 1 ouder, grootouder of verzorger aanwezig zijn. Er is beperkt plek. Wees er snel bij