Kindcentrum Ichthus blijft groeien en verhuist met drie groepen naar extra locatie in het Centrum van Genemuiden

“Kindcentrum Ichthus blijft groeien, de afgelopen jaren zijn er steeds meer kinderen bij gekomen. Op de huidige locatie aan de Schoolstraat groeien we uit ons jasje.” 

Extra ruimte zeer welkom

Directeur a.i. Ronald Verhoef “Ik ben blij met de extra ruimte die er beschikbaar komt voor de kinderen en voor het personeel van ons Kindcentrum. Zo hebben we meer ruimte om samen te werken en zelfstandig te werken. De extra locatie aan de Burgemeester ten Veldestraat 36A die we nu nog dependance van Kindcentrum Ichthus noemen, biedt veel mogelijkheden. Onder andere het leerplein zal goed gebruikt gaan worden. De kinderen kunnen hier hun werk aan elkaar presenteren en zo nog meer van elkaar leren.”

Verhuizing
Donderdag 13 juni gaan de kinderen hun eigen stoel alvast verhuizen en sfeer proeven. Vrijdag 14 juni zal de grote verhuizing zijn naar de drie nieuwe lokalen. Met behulp van ouders en kinderen is er in de afgelopen weken al veel voorbereid waarvoor onze hartelijke dank. Op maandag 17 juni zullen de kinderen starten op de dependance van Kindcentrum Ichthus.