Kindcentrum Immanuël in Steenwijkerwold viert een feestje

Feest op Kindcentrum Immanuël in Steenwijkerwold. Donderdag 25 mei stond in het teken van het 5- jarig jubileum van de kinderopvang! Een feestelijke dag met in de middag onder andere een springkussen, schminken, een ijscokraam en spelletjes. In de ochtend werden leuke activiteiten met de allerkleinsten gedaan.

Locatiemanager kinderopvang Nathalie Wiersma en haar team kunnen hun geluk niet op; "Wat hebben we een geweldige dag gehad! Het is altijd goed om stil te staan bij een mijlpaal, maar deze werd extra kracht bijgezet door het mooie weer, de cadeautjes van ouders en de kinderen en het enthousiasme van iedereen". Heel erg bedankt allemaal. Op naar de volgende 5 jaar en meer feestjes!

Kinderopvang in het groen
Op ons kindcentrum leggen we het accent op ‘groeien in het groen’. Bij de kinderopvang staan bijvoorbeeld onze bedjes op een veilige plek buiten waar de kinderen de vogels horen fluiten en waar de wind door de bomen gaat. De opvang is iedere werkdag geopend van 6.30 tot 19.30 uur. Ieder kind, ook wie niet doorstroomt naar ons onderwijs, is van harte welkom!