Wisseling management Kindcentrum Claus

De aansturing van Kindcentrum Claus is per 1 februari 2024 gewijzigd. Zowel interim-directeur Wim van het Goor als teamleider opvang Annemarie Ter Horst continueren hun carrière op een andere plek binnen Accrete. Eline Rorije is per 1 februari 2024 gestart als directeur en Loes Weiland zal per 1 juli 2024 (na verlof) beginnen als teamleider opvang. In de tussentijd zal Els van den Broek het aanspreekpunt zijn op het gebied van administratie. 

Logische stap voor juf Eline

De komst van interim-directeur Wim van het Goor gaf Accrete de tijd om te kijken naar een goede opvolger van directeur Sandra Plantinga, die zich volledig wilde focussen op kindcentrum Het Kompas in Steenwijk. Bij de zoektocht was Eline Rorije al direct in beeld. Eline was al een tijdje adjunct-directeur en leerkracht bij kindcentrum Claus. Ze kent het team, de ouders en de kinderen goed. Na overleg met Eline, Wim en het team stonden alle lichten op groen. Eline hierover: "Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met het team, de kinderen en de ouders/verzorgers. Ik ben vanaf nu 5 dagen als directeur werkzaam op Kindcentrum Claus. De komende tijd gaan wij verder met de ontwikkeling van ons kindcentrum. Behouden wat goed is en door ontwikkelen wat beter kan. We willen hierbij ook stil staan bij de genietmomentjes van elke dag".  We bedanken Wim van het Goor voor zijn inzet, leiding en inspiratie! Wim zal nog als interim-directeur aanblijven bij kindcentrum Willem-Alexander. 

Kinderopvang krijgt een nieuwe teamleider

Annemarie ter Horst heeft aangegeven zich te willen focussen op het teamleiderschap van Het Kompas in combinatie met verder studeren. Manager HRM Ankie Redder van Accrete hierover: “We vinden het belangrijk om steeds te blijven leren en ontwikkelen, met een positieve mindset”, legt ze uit. “Onze missie is dan ook niet voor niets: leren leren, leren leven. De wens van Annemarie sluit hier heel goed bij aan. We moesten natuurlijk wel werken aan een goede oplossing voor kindcentrum Claus". We hebben gezocht naar een nieuwe teamleider en die hebben we gevonden in Loes Weiland. Loes maakt binnen Accrete de overstap vanuit Zwartsluis naar Steenwijk. Ze zal per 1 juli starten vanwege bijzonder verlof. In de tussentijd hebben we Els van den Broek bereid gevonden om waarnemend de kinderopvang administratie te verzorgen. Els heeft al een jarenlange staat van dienst binnen de kinderopvang van Accrete. "We bedanken Annemarie voor haar passie en inzet voor de kinderopvang en wensen tegelijkertijd zowel Els als Loes succes op kindcentrum Claus!" aldus Ankie Redder.

Heeft u vragen? Bekijk onze contactpagina voor de mogelijkheden